Data publicării:
Porumb copt cu usturoi şi pătrunjel. Cum se pregătește. Este delicios!
Porumb copt cu usturoi şi pătrunjel. Cum se pregătește. Este delicios!. Porumbul copt cu usturoi şi pătrunjel este o adevărată încântare în zilele de vară. Preparat astfel, devine gustarea sezonului. Cum se pregătește.
Ingrediente pentru porumbul copt cu usturoi şi pătrunjel
porumb - 6 știuleți
unt - 100 grame, moale
pătrunjel - 1/2 legătură
usturoi - 1 căpățână
sare - după gust
Cum se prepară porumbul copt cu usturoi şi pătrunjel
Porumb copt cu usturoi şi pătrunjel. Cum se pregătește. Este delicios! Cuptorul se încinge la 180 de grade. Untul la temperatura camerei se amestecă cu pătrunjel tocat mărunt, sare din belşug şi usturoi trecut prin presă, scrie gatesteusor.ro. Se desfac toate frunzele de pe ştiuletele de porumb şi toate firicelele. Se taie 6 bucăţi mari de folie de aluminiu.
Porumb copt cu usturoi şi pătrunjel. Cum se pregătește. Este delicios! Se pune un ştiulete de porumb peste folie, se unge din belşug cu untul aromat şi se înfăşoară bine cu folia de aluminiu. Ştiuleţii astfel pregătiţi se coc în cuptorul încins la 180 de grade pentru 25 de minute.
Porumb copt cu usturoi şi pătrunjel. Cum se pregătește. Este delicios! În ultimele minute puteţi să desfaceţi cu mare grijă folia de aluminiu şi să lăsaţi porumbul să se rumenească. Se servesc imediat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News