Portarul Gianluigi Buffon a dezvăluit motivele plecării de la PSG
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Portarul Gianluigi Buffon a explicat, în timpul unei emisiuni la o televiziune italiană, că dorul de familie a fost motivul pentru care a părăsit clubul francez Paris Saint-Germain, vara trecută, pentru a reveni la Juventus Torino, relatează L'Equipe.

Buffon, 41 ani, a motivat mai întâi pasul făcut către campioana Franţei: Am plecat la Paris pentru că nu putem refuza o asemenea propunere sportivă şi economică din partea PSG-ului. Când un club îţi face o asemenea propunere la 40 de ani, este de asemenea o mândrie. Voiam să trăiesc o experienţă diferită şi să ies din zona mea de confort.

Cerberul italian a explicat apoi că dorul de familie l-a făcut să revină în Italia, la Bătrâna Doamnă: Într-o seară, am decis singur să revin la Juve, după ce mi-am spus: 'La 41 ani, ce faci tu singur la Paris, în timp ce familia este în Italia?' Am forţat mâna PSG-ului şi când Juventus mi-a făcut o ofertă care mi s-a părut justă, am acceptat-o imediat.

La PSG, portarul italian a câştigat un titlu şi Supercupa Franţei.

Buffon a jucat în cariera lui la Parma, Juventus şi PSG, iar la naţionala Italiei a strâns 176 de selecţii şi a contribuit la câştigarea titlului mondial în 2006. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel