Data publicării:

Poreclele primite de Kate Middleton și Prințul William de la agenții de securitate ai Familiei Regale

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Află în articol ce porecle le-au dat angajații din securitate Prințesei Kate Middleton și Prințului William.

Munca de agent de securitate pentru Familia Regală este una destul de antrenantă și complicată, dar, ca orice serviciu, are și momente mai relaxante.

Deoarece Prințul William, Prințesa Kate și cei trei copii ai lor au nevoie de protecție non-stop, nu ar fi de folos ca agenții să îi strige mereu pe numele lor. Asta pentru că fiind vorba despre doi dintre cei mai recunoscuți oameni de pe fața planetei, doar strigarea pronumelor lor ar fi suficientă pentru a alerta trecătorii despre prezența lor, chiar și dacă nu sunt folosite titlurile pe care le au, cel de prinț și prințesă. Prin urmare, cei din echipa regală de securitate trebuie să fie creativi atunci când vine vorba de porecle pentru cei pe care au jurat să îi protejeze – iar poreclele de pe pe vremea când cei doi erau încă Ducele și Ducesa de Cambridge, sunt neașteptat de hilare.

VEZI ȘI: Porecla Reginei Camilla, inventată de nepoții săi vitregi. Cum o numesc Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Potrivit British Heritage Travel, înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a, Kate și William erau numiți „Daphne Clark” și „Danny Collins”. Totuși, nu este clar ce porecle li s-au dat de când sunt Prinț și Prințesă de Wales deoarece cei din securitate încearcă să nu lase acest detaliu să scape.

Cum e să fii agent de securitate pentru Familia Regală



Dacă te-ai întrebat vreodată cum e să ai un loc de muncă în domeniul protecției regale, atunci un anunț de angajare postat de William și Kate îți vor oferi unele detalii cu privire la asta. Anunțul de angajare al unui ofițer de securitate cu jumătate de normă, postat în 2022 în urma a două încălcări grave de securitate a palatului, prevedea un salariu de 22.390 de lire sterline pe an pentru o munca în schimburi: două nopți și apoi patru nopți libere.

Fișa postului spunea: „Sarcinile vor include elementele tradiționale de control al accesului, patrulare, menținerea înregistrărilor în jurnalul de schimb, monitorizarea CCTV, monitorizarea sistemelor de siguranță a vieții, deschiderea și închiderea proprietății și a fi gata să ne asistăm vizitatorii în orice mod care îi ajută. Bucură-te de o experiență de neuitat.”

Tot în 2022, Prințul William a onorat-o pe garda personală a lui Kate, sergentul Emma Probert, cu Ordinul Regal Victorian, în semn de recunoștință pentru munca sa. Emma este antrenată în arte marțiale și este uneori confundată cu o dădacă, scrie Mirror. Presa a raportat anterior că aceasta poartă un pistol Glock de 9 mm și un electroșoc, fiind mereu gata să o apere pe Kate. Ea s-a aflat pe scaunul din față al mașinii care a dus-o pe Kate la Westminister Abbey în ziua nunții ei, în 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel