Porecla pe care Băsescu i-a dat-o Oanei Zamfir. Cum explică jurnalista
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Oana Zamfir
Oana Zamfir
Lavinia Șandru a dezvăluit porecla pe care Traian Băsescu i-a dat-o Oanei Zamfir. 

Viperuța. Așa i-a zis Traian Băsescu Oanei Zamfir. Dezvăluirea a fost făcută de Lavinia Șandru în cadrul unui eveniment organizat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

”Viperuța mi-a zis un domn cu care tu ai un ton mai blând, eu niciodată. Este vorba de Traian Băsescu. Nu pot să spun că a avut dreptate sau că nu a avut dreptate. Fiecare mă judecă probabil după severitatea tonului meu. Voi fi în continuare crâncenă pentru că eu cred că este datoria noastră de a judeca cu severitate, fără a face compromisuri sau îngăduințe, mai ales lumii politice”, a spus Oana Zamfir.

”Sunt tributară anilor mei de presă scrisă, cred că formarea mea solidă de acolo vine, sunt ziarist de investigații pentru că am avut de la Dan Constantin, de la Marius Tucă, libertatea de a sta pe o anchetă și trei luni de zile, dacă trebuia, doar să iasă perfect. Am învățat în anii mei de presă scrisă să mă îndoiesc permanent”, a mai zis jurnalista de la Antena 3.

Ziua Ziaristului Român, la a șaptea ediție

Luni, 28 iunie 2021, la Studioul „Horia Bernea” a Muzeului Țăranului Român a avut loc celebrarea Zilei Ziaristului Român, organizată de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. Evenimentul, devenit tradiție pentru UZPR, s-a aflat la a șaptea ediție. În cadrul larg al acestei celebrări de breaslă s-au decernat premiile „Eminescu Ziaristul” și alte distincții importante acordate unor personalități din spațiul public românesc, care s-au remarcat prin activitatea și performanțele culturale, științifice sau civice. Decernarea Premiilor „Eminescu Ziaristul” s-a aflat la a noua ediție.

Antena 3 a primit mai multe trofee, pentru mai multe producții, printre care Sinteza Zilei și News Hour with CNN.

Pe scenă au fost invitați jurnaliștii Mihai Gâdea, Oana Zamfir, Răzvan Dumitrescu, Adrian Stoica, Sabrina Preda, Ana Maria Roman, Sergiu Cora și Adrian Ursu, premiați cu distincția "Credință și loialitate".

De asemenea, echipa de la conducerea redacţiei DC News, formată din Val Vâlcu, Anca Murgoci Scutaru şi Roxana Neagu, a fost premiată, luni, în gala UZPR (Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România).

VEZI ȘI: Val Vâlcu, Anca Murgoci Scutaru şi Roxana Neagu, jurnalişti DC News, premiaţi de UZPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel