Ponta: Videanu simte că se apropie lațul
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
videanu
videanu

Adriean Videanu simte că "se apropie lațul", este de părere Victor Ponta. Premierul a ajuns la această concluzie după ce Videanu s-a supărat foarte tare că Guvernul a înaintat o sesizare penală către Parchet, în care a semnalat unele posibile nereguli făcute de fostul ministru al Economiei. 

Premierul Victor Ponta s-a adresat ministrilor cărora le-a spus că, pe lângă Videanu, care s-a supărat foarte tare, "mulţi alţii care au păgubit ţara şi bugetul cu milioane, miliarde de euro". Acum, ei trebuie să plătească. Victor Ponta a adăugat că guvernarea PDL a fost una coruptă și că nu vrea ca Guvernul actual să treacă prin fenomenul "corupția fără corupți". Premierul a adăugat "Vă îndemn în continuare ceea ce găsiţi să documentaţi, să transmiteţi către Parchet şi să anunţaţi opinia publică".

Premierul a spus că guvernarea PDL a fost "extrem de coruptă şi nu vreau să trăim iar în fenomenul: 'corupţia fără corupţi'." El a adăugat "Vreau şi am încredere că noii şefi de la Parchetul General, de la DNA, de la DIICOT, având stabilitatea funcţiei şi independenţa necesară, vor putea să coordoneze toate dosarele în aşa fel încât unde nu s-a săvârşit nimic de încălcare a legii, să se dea o soluţie, unde s-a-ncălcat legea, să existe vinovaţi".

21 de sesizări penale făcute de actualul Guvern

Premierul Victor Ponta a spus că a primit "în sfârşit" o informare de la Parchet că sunt 21 de sesizări penale făcute de actualul Guvern, adică 21 de dosare penale deschise. El a adăugat, adresându-se miniștrilor: "Vă îndemn în continuare ca toate neregulile pe care le găsiţi, din vechea guvernare sau, sigur, dacă e vorba şi de ai noştri, cu atât mai mult, să le sesizaţi către Parchet, după care să cereţi alături de mine ce se întâmplă cu acele dosare: stau la dospit, se stă pe ele până se pleacă într-o altă funcţie mai importantă, se scot doar când e momentul să mai apară ceva la televizor", scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel