Ponta: Udrea ne-a ajutat să dăm jos Guvernul PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena udrea
elena udrea

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Roman, că Elena Udrea a ajutat USL să schimbe Guvernul PDL și a arătat că speră ca fostul ministru al Turismului să facă același lucru și în legătură cu Traian Băsescu.

"Să aveţi mare grijă că alţii vor să vă ardă. Aveţi fete, femei frumoase, care au mers la Bucureşti şi v-au făcut cinste, nu aveţi nevoie de importuri de acest fel. Vreau să vă spun că, într-un fel, doamna Udrea ne-a ajutat foarte mult. Dacă nu era ea, dădeam jos Guvernul PDL mult mai greu, poate câştigam mai greu la alegerile locale şi mă bazez pe ea să îl dăm jos şi pe Băsescu. Doamna Udrea a venit la Roman, la mine la Târgu Jiu a venit Dan Diaconescu, ce mi-e unul ce mi-e celălalt, acolo i-a trimis Băsescu," spune co-președintele USL.

Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a sfătuit pe alegătorii din Roman să nu se lase înșelați de femei "pe care le-au apucat dorul de iarbă verde."

"Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe, nu vă fie frică de diversiuni, înşelaţi de femei pe care le-au apucat dorul de iarbă verde şi de tricotat prin casă. Poate că Liviu Brătescu nu tricotează aşa bine, poate că nu face sarmale şi poate că nu dă cu mopul, nu face tumbe, dar cu siguranţă că nu fură cât s-a furat din ţara asta în diverse ministere. Nu din banii dumneavoastră o să-şi ia poşete pentru doamna sa. Bine ai venit Liviu Brătescu, adio Elena," a declarat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel