Ponta: Sunt convins că Băsescu a și depus o plângere la DNA
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta 24
Victor Ponta 24

Premierul Victor Ponta îi transmite președintelui Traian Băsescu să se adreseze Direcției Naționale Anticorupție dacă știe vreo faptă de corupție a sa.

Traian Băsescu a lansat un atac violent la adresa premierului, joi seara, în timpul unei conferințe de presă. Șeful statului a spus că Ponta este ”profund corupt” și își ascunde ”hoțiile” sub ordonanțele de urgență. Întrebat de jurnaliști cum răspunde acuzațiilor lui Băsescu, Ponta a răspuns că este de datoria oricărui funcționar public să sesizeze DNA-lui orice faptă de corupție pe care o cunoaște.

"Nu am văzut ce a zis domnul președinte (...) Eu am treabă de obicei. Domnia sa ( n.r. — Traian Băsescu) nu are (...) Sunt convins că a și depus o plângere la DNA astăzi. E obligația domniei sale ca înalt funcționar public dacă cunoaște vreo faptă de corupție să meargă astăzi la DNA și să depună plângere. A depus azi? Atunci dacă nu a depus, hai să vorbim de lucruri serioase", a spus primul-ministru, vineri, la Alba, citat de Agerpres.

Șeful Guvernului și ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, au inspectat vineri după-amiază Loturile 2,3 și 4 din Autostrada Orăștie-Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel