Ponta, sfat pentru Iohannis după ce Băsescu l-a jignit pe Antonescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta reacționează după jignirile aduse de Traian Băsescu fostului lider al PNL, Crin Antonescu. În plus, fostul premier îi transmite, în acest context, și o recomandare președintelui Klaus Iohannis. 

"Pentru ca nu pot sa astept sa reactioneze PNL o fac eu:

Orice jignire de la Traian Basescu este de fapt un compliment - Basescu este cel mai lipsit de caracter, onoare, patriotism dintre toti cei care au fost pana acum sefi ai Statului Roman - un ticalos egocentric si tradator!

Modul lui Basescu de a face politica este acum urmat de hateri, postaci, impostori politici si chiar ( din pacate din ce in ce mai des) de Dl Klaus Iohannis ! Ar fi fost extraordinar de bine pentru Romania ca Presedintele Iohannis sa sa inspire de la Crin Antonescu si nu de la Basescu .....

Dincolo de disputele pe care le-am avut cu Crin pot oricand sa pun mana in foc pentru faptul ca este un om onest, carismatic si bine intentionat! Si care a fost orice dar nu o marioneta a Serviciilor si "analistilor" Propagandei !

Si ca sa parafrazez - unde scuipa Basescu pe Crin il saruta oamenii din aceasta tara!", a scris, sâmbătă, pe Facebook Victor Ponta.

Reacția fostului pemier vine după ce, în urmă cu o zi, fostul președinte Traian Băsescu l-a jignit pe Crin Antonescu, fost lider al PNL. La lansarea candidaților PMP Timiș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, Traian Băsescu a spus despre Crin Antonescu că este „cea mai odioasă maimuță".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel