Ponta: Şeful Conpet refuză să îl demită pe tatăl Robertei Anastase
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta_11_
ponta_11_

Premierul Victor Ponta susţine că ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, i-a cerut şefului Conpet să îl demită pe tatăl Robertei Anastase însă răspunsul acestuia a fost unul sfidător: "Nu vreau!". Directorul susţine că el a fost numit în calitate de manager la Conpet de fostul ministru şi nu vrea să îl demită pe tatăl preşedintelui Camerei Deputaţilor.

"Ministrul Economiei, ieri, l-a chemat pe şeful de la Compet şi i-a zis «Îl demiţi pe domnul consilier, nu mai pui pe nimeni în loc». Şeful de la Compet i-a zis «Nu vreau. Eu sunt acolo că m-a numit fostul ministru şi am contract de manager»", a relatat Ponta

Anterior Ponta criticase salariul imens pe care îl are tatăl Robertei Anastase la Conpet, care see ridică la 320 de milioane. "Tatăl doamnei Anastase este consilier la o companie cu capital integral de stat, care câştigă 320 milioane lei. Este absolut inacceptabil pentru cineva care lucrează la o companie de stat care întâmplător are şi un tip de monopol, că nu poţi să zici că este în concurenţă. Nu pot eu să vorbesc, nu-l cunosc pe domnul Anastase, poate că este un geniu al transportului de produse petroliere la Compet, dar 320 milioane lei de la o companie de stat este inadmisibil", a spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel