Ponta se pregăteşte să depună două moţiuni de cenzură în care nu are încredere. „Nu-mi fac iluzii“
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta

Opoziţia se pregăteşte să depună două moţiuni de cenzură împotriva guvernului condus de Potrivit liderului social democrat, una dintre moţiuni va fi depusă miercuri, iar cealaltă probabil joi. Ponta a afirmat că data la care vor fi discutate moţiunile de cenzură trebuie stabilită de Birourile permanente reunite.

Întrebat care sunt şansele de reuşită, Ponta a răspuns: "Nu-mi fac iluzii".

Şi liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a declarat că social-democraţii vor depune miercuri sau joi moţiunile de cenzură la legile salarizării şi că abia după ce acestea vor fi depuse se poate stabili un calendar de dezbatere în Parlament, transmite Mediafax.

Duşa a precizat cele două texte ale moţiunilor de cenzură sunt în lucru şi că vor fi depuse în cursul zilei de miercuri sau cel târziu joi.

"De îndată ce textele vor fi finalizate şi vom obţine acordul grupurilor parlamentare, le vom depune. Calendarul dezbaterii celor două moţiuni stabilit de plen de reprezentanţii puterii este fără respectarea Regulamentului, pentru că moţiunile nu sunt depuse şi graficul se stabileşte de Birourile Permanente reunite şi apoi de plen, după depunerea moţiunilor", a afirmat Duşa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel