Ponta, săgeți către Băsescu și Antonescu, pe blog
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a postat, joi, pe blogul său, un articol despre "starea economiei și adevăratele riscuri". 

 Premierul a scris că nu trebuie stricat ce a fost făcut în timpul USL, 2012-2013. Victor Ponta a adăugat că trebuie să  fie asigurată o creștere "treptată și rațională", care să ofere siguranță pentru viitor. 

"Demagogia dinspre Băsescu-PMP sau cea de la Antonescu-PNL – la fel de lipsită de acoperiri și, deci, iresponsabilă și periculoasă pt anii care vin! Acciza la carburant înseamnă un minus de 2,5 mld RON/an, reducerea CAS – 5,7 mld/an, reducerea TVA la 19% 10 mld/an, cofinanțarea cu minimum 25% a programelor din fonduri europene 4,5 mld RON/an!", a scris premierul. 

Ponta a spus că pot face lucrurile gradat, cu eforturi comune- "Asta este diferența dintre noi și modelul din epoca Boc -putem finanța, în același timp, și construcție de autostrăzi, și pachete de relaxare fiscală, dar și măsurile de dreptate socială față de bugetari și față de pensionarii loviți de criză". 

A conchis: "Cine spune că totul trebuie făcut în 2014, doar pentru campania electorală, să nu uite că așa s-a făcut în 2009, și în 2010 a venit catastrofa în România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel