Ponta: Nu mă deranjează dacă pentru conducerea PSD sunt irelevant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a spus că recentele declarații ale lui Victor Ponta despre 'guvernul cu 4 piloţi' sunt la fel ca apa sfinţită - nu fac nici rău, nici bine.

Fostul premier a răspuns celor care îl consideră irelevant sau ca apa sfințită.

"Le-am promis oamenilor din Gorj si Hunedoara in 2012 ca atata timp cat sunt eu Prim Ministru cele doua Complexuri Energetice vor rezista/ si ca Romania nu va importa energie din strainatate in paralel cu distrugerea locurilor de munca si a centralelor din tara noastra / m-am tinut de cuvant dar , din pacate, dupa Noiembrie 2015 s-a reluat planul de distrugere programata! Acum am datoria , oricine s-ar supara, sa lupt din nou pentru ceea ce este un interes al oamenilor dar si un interes national!

Nu ma deranjeaza daca pentru Conducerea actuala a PSD sunt "ca apa sfintita" sau "irelevant" / dar am fost votat in 2016 ( si eu si ceilalti candidati PSD) de catre oamenii din Gorj si Hunedoara ca sa sprijinim salvarea sectorului energetic si de minerit din cele doua judete / situatia acestora a fost dusa de catre Guvernul Tehnocrat pe marginea prapastiei ( ca si in 2011) si noi reprezentam ultima lor speranta!", a spus Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel