Ponta: Nu ați crezut că voi câștiga. N-o să mă credeți, dar...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Data de 20 februarie este o zi foarte specială pentru Victor Ponta. Se împlinesc patru ani de când premierul a fost ales lider PSD.

Victor Ponta a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și au avut încredere în el. De asemenea, premierul a postat pe pagina sa personală de socializare discursul de preluare a mandatului de președinte PSD din data de 20.02.2010.

"Bună dimineaţa! N-o să mă credeţi, dar sunt puţin obosit. Cu toate acestea, am fi putut ţine şi mai mult acest Congres, chiar încă o zi sau două dacă era cazul, pentru că a fost pentru mine o nouă ocazie să-mi cunosc colegii, să-mi cunosc partidul, să-i cunosc pe cei de la care preiau ştafeta. Îi mulţumesc domnului Geoană pentru tot ceea ce a făcut în aceşti cinci ani.

Mi-am pregătit un discurs pentru cazul în care voi fi ales şi am spus deja căror persoane doream să le mulţumesc. Între timp s-au mai adăugat mulţi alţii şi în mod sigur îmi doresc să păstrăm unitatea partidului, nu doar cei 870 de delegaţi care m-au votat sau cele 20-25 de organizaţii, ci chiar şi cei care au votat pentru domnul Geoană, pentru că eu cred că, aşa cum am putut în 2005 să facem o tranziţie corectă şi unită, putem să o facem în continuare. (...)

N-aţi crezut că voi putea câştiga această funcţie, dar am câştigat-o, iar pe cei care nu cred că voi pune în practică toate acele măsuri mi-i doresc alături de mine, pentru a vedea că le vom duce pe toate la bun sfârşit.

Vă mulţumesc tuturor, celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat, pentru că aţi participat la un Congres care începuse neplăcut pentru noi şi care dovedeşte totuşi încă o dată faptul că partidul nostru, asemenea păsării Phoenix, când toată lumea are impresia că s-a transformat în cenuşă, este capabil să găsească o soluţie şi să devină din nou principala ofertă şi principala alternativă pe scena politică. Sunt convins că cei de la PDL nu vor putea nici ei să doarmă foarte bine în perioada următoare, ţine numai de noi să facem ceea ce era de făcut. Vreau să cred că atât domnul Ion Iliescu, cât şi domnul Adrian Năstase sau domnul Mircea Geoană, toţi cei care vor fi aleşi mă vor ajuta pentru prima dată după mulţi ani nu doar să începem un proiect bun, corect, ci să-l şi ducem până la bun sfârşit", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel