Ponta își face mea culpa după incidentul cu Neamțu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta susține că se poate supăra doar pe propria persoană, în urma încidentului de marţi, din Parlament, provocat de președintele Noua Republică Mihail Neamțu.

"Dar să ştiţi, pe de altă parte, şi aici e proverbul cu «Ce-şi face omul cu mâna lui...». Că ştiu că pe ăsta, micul legionar (Mihail neamţu - n.r.), l-a adus Remus Cernea. Pe Remus Cernea eu l-am făcut şi consilier şi parlamentar, aşa încât nu am voie să mă supăr, decât eventual pe mine.

Dar tot e bine că Remus Cernea este în Parlament, pentru că, iată, există şi acest punct de vedere uşor extremist reprezentat în Parlamentul României. Până la urmă, democraţie înseamnă să ai structuri în care să fie reprezentată toată lumea. Domnul Neamţu nu e în Parlament, pentru că nu cred că vreun om normal l-ar vota", a declarat Victor Ponta, citat de antena3.ro.

Șeful Guvernului îl cataloghează pe Mihail Neamţu ca fiind "un legionar de mucava".

"E un personaj comic Neamţu, sau ridicol sincer. E un legionar din ăsta, de mucava. Să fie sănătos! Dacă nu a putut să intre în Parlament prin vot, a intrat şi el aşa", a adăugat prim-ministrul.

Vezi și: Scandal în Parlament: Neamțu i-a dat o punguță cu bani lui Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel