Ponta: Iohannis, cel mai bun jucător de "Alba-neagra" din România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul premier Victor Ponta Victor Ponta îl cataloghează pe președintele Klaus Iohannis drept "cel mai bun jucător de Alba-neagra" din România, argumentându-și totodată afirmația. 

"Klaus Iohannis e cel mai bun jucator de "Alba-neagra" din Romania !!! Nu pentru ca ar fi indemanatic sau rapid - nici vorba / doar pentru ca are tupeu si aroganta mai mult decat oricine inaintea lui / si pentru ca are o gasca de pungasi cu gura mare care tipa in public cand invarte el cercurile plus o trupa de batausi care stau pe margine si ii umfla pe cei care mai au curaj sa protesteze!

Un exemplu? - a trecut doar un an ( Iunie 2015) de cand Ponta era cel rau care refuza sa voteze propunerea "inteleapta" a Presedintelui Iohannis ca MRU sa fie sef la SIE / si totusi propunerea a trecut in Parlament pentru ca INSUSI Klaus Iohannis s-a rugat de Gabriel Oprea si membrii UNPR au fost prezenti si au votat pentru!

Acum in 2016 MRU trebuia sa plece din functie pentru ca "lucreaza pentru alte tari nu pentru Romania" - plus ca a dat Fundatia Gojdu la unguri acum vreo 10 ani ( deci un pic inainte sa il propuna si Basescu si Iohannis sef la SIE)!! - am citat selectiv din declaratiile celor doi pungasi complici cu KI care apar la televiziunea aia care nu plateste taxe de 5 ani - si care se fac ca sunt din public ca sa distraga atentia oamenilor cand se schimba "aia alba" cu "aia neagra")!

Iar Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze din Senat si sa se si aresteze singur pentru ca mergea cu o coloana prin Bucuresti in loc sa mearga spre Sibiu!!!

Romania a vazut multe excrocherii si ticalosii in ultimii 26 de ani - dar acum suntem totusi intr-un varf imposibil chiar si pe vremea lui Ceausescu!", a scris, marți, pe Facebook, Victor Ponta, la o zi după ce Mihai-Răzvan Ungureanu a demisionat din funcția de director al Serviciului de Informații Externe (SIE).

Iohannis: Ungureanu a menționat motive personale pentru demisie

Tot ieri, președintele Klaus Iohannis a afirmat că Mihai-Răzvan Ungureanu a menționat motive personale pentru demisia de la șefia SIE, adăugând că va face o nouă propunere pentru conducerea serviciului, cel mai probabil, după alegerile parlamentare.

"Am primit astăzi în jurul prânzului demisia domnului director Ungureanu. Domnia sa a menționat motive personale și nu am informații suplimentare, însă având în vedere că SIE trebuie să lucreze permanent și să fie în permanență pregătit pentru a interveni în orice situație mi s-a părut important să reacționez foarte repede. Așadar, imediat ce am primit această demisie am acceptat-o, am comunicat că am acceptat-o și în continuare serviciul va fi condus interimar sau până când se îndeplinesc toate procedurile birocratice de generalul Silviu Predoiu — prim-adjunctul directorului până astăzi. (...) Înțeleg că are o situație medicală care nu i-a permis să vină personal la Cotroceni. Vom lămuri urgent imediat ce se face bine această situație", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel