Ponta, despre întâlnirea cu Negulescu: Eram destul de panicat. După, a venit replica care m-a şocat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Victor Ponta, invitat, luni seară, în cadrul emisiunii România 9, a vorbit despre întâlnirea cu procurorul Negulescu.

„M-am dus cu avocatul în dosarul cu Tony Blair. La început, recunosc, am crezut că e provocare. Mă şi uitam la avocat, eram destul de panicat. Ştiţi te duci la un procuror, eşti pregătit, serios. Domnul Negulescu m-a luat cu: băi, eu i-am zis lui Sebi. Nu vă supăraţi, care Sebi? (...) După care a venit replica care m-a şocat, l-am şi întrebat după pe avocat dacă pot să povestesc. I-am zis: chiar mă acuzaţi de faptul că m-au votat pe mine în decembrie, la Târgu Jiu - eu am candidat în Colegiul de la Târgu Jiu – pentru că în februarie a fost Tony Blair la Bucureşti? Nu văd chestia logică. Şi îmi zice: hai, domne, că bizonul ştie ce votează. Vă vede acolo în poză cu Blair, votează orice. Mă duc eu pe scara blocului acum, îi arăt trei poze şi mă votează şi pe mine. Repet, eu am crezut că e o provocare", a spus Victor Ponta.

„Mie nu mi-a dat mesaje de iubire”, a mai zis fostul premier. De asemenea, a mai spus că „în America, un procuror care avea o relaţie cu inculpata era arestat în ziua aia”.

Revenind la Negulescu, Ponta a spus că l-a întrebat „de ce îmi daţi control judiciar, ca să nu plec din ţară, aveţi impresia că fug din România? Aa, nu cred, doar nu o să fugiţi. Atunci de ce nu mă lăsaţi? Că ştiţi că eu merg la Congrese. Am auzit, mergeţi cam des, ia să nu mai mergeţi. (...) M-am dus şi am şi spus în instanţă chestia asta”, a povestit Victor Ponta la TVR1. 

[citeste si]

Amintim că Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta fiind audiat ca martor într-un dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel