Ponta: Demisia în bloc a Opoziției se va decide până la 1 februarie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta1__RZV
Ponta1__RZV

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, că a fost înștiințat de Crin Antonescu de decizia unor parlamentari PNL de a demisiona din Parlament și că USL va lua o decizie până la 1 februarie în privința demisionării în bloc.

Președintele PSD a afirmat că a luat la cunoștință de intenția de demisie din Parlament a unor reprezentanți PNL de la Crin Antonescu, liderul liberalilor, la care se află deja demisiile scrise.

Deoarece nu există până acum o decizie în cadrul uniunii, demisiile reprezentanților nu au fost depuse încă la Parlament, deși liberalii își mențin propunerea de a se retrage din Parlament în bloc dacă nu vor organiza alegeri anticipate.

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat că ”deocamdată acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. În cadrul USL nu există o decizie cu privire la demisia în bloc a opoziţiei, am stabilit că vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clară până pe 1 februarie, când începe sesiunea legislativă".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, în calitate de mandatat, că parlamentarii liberali doresc retragerea din Parlament până când se vor decide alegerile anticipate, dar o decizie finală va fi luată doar în cadrul coaliției politice a USL.

Citește și:

Crin Antonescu: Liberalii se retrag din Parlament

Antonescu: Noi discutăm de demisie din Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel