Ponta: Dacă vă spune Dragnea că vă iubește, își pregătește cuțitul să vă înjunghie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ponta îl critică dur pe Liviu Dragnea. 

”Cred că un om când decide singur tot, o ia razna. Și cred că la Dragnea a luat-o razna mai repede.” a spus Victor Ponta. 

”Am auzit că sunt autoexclus, m-am uitat în statutul PSD, nu există excludere prin autoexcludere” a afirmat fostul premier. El a adăugat că au fost ”vreo 18 care nu am votat moțiunea, deci toți suntem autoexcluși?”. 

Victor Ponta a subliniat: ”Atât timp cât Dragnea ține controlul ăsta în PSD, nu pot să fiu util. Doar m-au folosit în campanie, a doua zi m-ați sunat mai mult decât Dragnea”. Fostul premier a precizat că s-ar putea întoarce în PSD când nu va mai fi Liviu Dragnea. 

[citeste si]

”Situația e foarte rea pentru PSD, e rău și pentru Guvern. Dragnea are doar 3 oameni credincioși, restul sunt oportuniști. Le are pe Lia Olguța Vasilescu, Carmen Dan și Sevil Shhaideh.” a adăugat Victor Ponta. 

”Când a spus că-i place de Grindeanu, i-am spus Sorin, pregătește-te. Dacă vă spună că vă iubește, sigur își pregătește cuțitul să vă înjunghie. E o modă teleormăneană.” a mai spus Victor Ponta, la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel