Ponta, APEL către populație. "Sunt oameni care-și riscă propria viață"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Victor Ponta (5)
Victor Ponta (5)

Premierul Victor Ponta a făcut un apel către populație și instituții. 

Prezent la comandamentul de criză, premierul a subliniat următoarele aspecte:

-Autostrăzile, pe care, evident, sunt probleme speciale, vreau să dau câteva mesaje foarte clare pentru toţi cei cu atribuţii. Organizare! - În seara aceasta se va ocupa domnul Oprea şi alţi lideri de coordonarea operaţiunilor, mâine seară va fi domnul Dragnea. - Abia de mâine seară putem să ne gândim la condiţii mai bune. Vreau să spun foarte clar autorităţile au mână liberă de a se interveni nu doar din partea MAI, de a opri traficul în zonele cele mai periculoase. - Fac un apel la populație ca numai în situații excepționale să mearga cu mașinile pe drumurile afectate, altfel este un semn de inconștiență să vedem oameni care depășesc barierele pe care scrie că drumul este închis, să vedem oameni care pleacă cu familie, copiii, la drum, fără a avea un motiv întemeiat.  - TIR-urile sunt trase pe dreapta şi vor rămâne aşa, vor fi încă 24 de ore extrem de dificile dar avem aici toată comanda, toată capacitatea de coordonare.
- Fac un apel la instituţiile noastre să funcţioneze la parametri maximi. O să trecem cu bine şi peste aceste 24 de ore, dar cu autoritate şi coordonare.
- Vreau să mulţumesc mass-mediei care ne sprijină, pentru a informa populaţia, SMURD-ul şi ambulanţa sunt în dispozitiv şi vreau să apreciez activitatea acestora.

- Avem forţe de teren şi sunt convins că vom reuşi să gestionăm o etapă foarte dificilă.

- Domnul Oprea are toată autoritatea să dea dispoziţiile, instituţiile sunt pregătite. Avem nevoie şi de sprijinul populaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel