Ponta anunță o demisie-fulger la TVR, după scandalul Tănase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta și-a exprimat dezamăgirea față de persoana lui Stelian Tănase, șeful TVR care s-a plâns recent că oameni de la vârful PSD exercită presiuni politice asupra televiziunii publice.

"N-am discutat niciodată cu dl. Tănase de când l-am numit, atunci era bun PSD-ul, că l-a votat", a declarat Ponta, vineri, la Adevărul Live.

Șeful Guvernului susține că i-a cerut purtătorului său de cuvânt, Corneliu Calotă, să demisioneze din funcția de membru în Consiliu de Administrație al TVR, după ce Tănase l-a acuzat că face presiuni în numele PSD. Ponta a precizat că a luat această măsură pentru ca "dl. Tănase să nu mai găsească justificări".

Prim-ministrul a arătat că "eu n-am călcat la TVR de când Stelian Tănase e președinte", în timp ce contracandidații săi sunt prezenți adesea în studiourile televiziunii publice. Ponta a punctat că Iohannis a fost de două ori într-o săptămână la emisiunile TVR.

"Strict personal, am o mare dezamăgire față de persoana d-lui Stelian tănase. Valoarea personală nu merge mână în mână cu caracterul", a mai spus premierul, care a continuat prin a-l ironiza pe șeful TVR. "Sunt convins că este atât de independent încât nicio presiune nu-l poate îndoi în vreun fel, de aceea nici n-am făcut presiuni".

EXCLUSIV. Membru al CA din TVR: Scandalul de la televiziunea publică, implicații penale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel