Ponta: Antonescu vrea să candideze la prezidențiale din opoziție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crin campanie
crin campanie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că liderul PNL, Crin Antonescu, a luat deja decizia de a candida la alegerile prezidențiale din opoziție, fără a-și asuma răspunderea guvernării. Ponta  a reafirmat inteția  să-l numească ministru pa Klaus Iohannis, dar  "dânsul nu vrea".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democraţilor reuniţi la hotelul Rin, că liderul PNL Crin Antonescu "şi-a făcut nişte calcule şi va candida la Preşedinţie din partea opoziţiei"

"Impresia mea, strict personală, este că domnul Antonescu a decis să candideze la prezidențiale fără a-și asuma responsabilitatea guvernării până atunci. Pot să înțeleg la nivel politic acest lucru, la nivel personal n-aș proceda așa", a afirmat Victor Ponta, întrebat de jurnaliști de ce liberalii nu vor restructurarea Guvernului în Parlament.

"Lucrurile stau aşa, şi acum să vedem ce facem", le-a mai spus Ponta social-democraţilor.

Liderii social-democraţi de la centru şi din teritoriu s-au reunit, joi, la hotelul Rin din Capitală, urmând să discute, informal, alături de reprezentanţi ai UNPR şi PC, despre viitorul USL.

Reuniunea este prilejuită de împlinirea a patru ani de când preşedintele PSD Victor Ponta a fost ales în această funcţie de către Congresul Partidului.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat înaintea reuniunii că liderii PSD, PC şi UNPR nu s-au întrunit ca să petreacă, ci pentru a face un bilanţ al celor patru ani de când Ponta a fost ales preşedinte, dar şi pentru a discuta despre viitorul USL.

El a arătat că nu ştie dacă în cursul reuniunii se vor lua şi decizii, întrucât întâlnirea este una informală, nu statutară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel