Ponta, alături de Suleyman Magnificul, la concert în Istanbul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta
Ponta
Felix Rache a publicat o poză cu Victor Ponta care s-a aflat la un concert cu actorul Halit Ergenc, devenit foarte cunoscut şi îndrăgit de public după rolul său din serialul difuzat de Kanal D, "Suleyman Magnificul".

Halit Ergenc v-a cucerit în "Suleyman Magnificul" și nu s-a oprit aici. Pentru că s-a dovedit a fi un adevărat fenomen, românii au avut ocazia să-l revadă și în "Patria mea ești tu", la Kanal D, unde l-a interpretat pe Cevdet. Și pentru că știm că iubiți serialele turcești, DC News a luat legătură cu Halit Ergenc pentru a ne acorda un interviu în exclusivitate.

DC News: Care a fost cel mai greu moment din carieră?

Halit Ergenc: Au fost câteva momente grele, de pildă pierderea unui părinte, mi se pare un moment greu de „asimilat", care, inevitabil, se răsfrânge și asupra carierei.

DC News: Serialele turcești au devenit un fenomen în România și nu numai. Mă refer, în special, la cele difuzate la Kanal D. Cum explicați acest lucru?

Halit Ergenc: Sunt foarte fericit să aud că românii ne apreciază munca și ne îndrăgesc. „Explicația" ar fi că poate și ei se identifică cu poveștile personajelor pe care le interpretăm. Majoritatea rolurilor noastre emană iubire, devotament, tenacitate și acestea ar putea fi „motive" suficiente pentru ca serialele turcești să prindă atât de bine în România. Oamenii se identifică cu personajele, cu poveștile de viață.

Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel