Ponta aduce UDMR la guvernare. Fiecare partid va avea vicepremier
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
guvern ponta
guvern ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că a propus UDMR să facă parte din guvernare. Premierul va face cu UDMR ceea ce nu a reușit să facă cu PNL, care nu a acceptat să fie pe poziții de egalitate cu PC, adică va face în așa fel încât fiecare partid va avea un vicepremier, adică și UDMR. 

Victor Ponta va prezenta Parlamentului o structură guvernamentală. Premierul a precizat că majoritatea parlamentară  stabilă va fi asigurată de USD, de grupul minorităților și de UDMR. Din noua structură vor lipsi câteva poziții care nu s-au dovedit absolut necesare.

"Nu e timp de mari schimbări. E un mesaj către liberali că nu le ia nimeni posturile", a spus Ponta, care a arătat că Guvernul viitor va fi alcătuit în mare parte din actualii miniştri. Premierul a mai subliniat că și-ar dori, deși nu se va întâmpla, ca Florin Georgescu de BNR să revină la Finanțe.  Victor Ponta amai declarat că actualul ministru al Educaţiei, Remus Pricopie, va face parte şi din viitoarea structură a Cabinetului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel