Pompiliu Popescu, dezvăluiri incredibile despre cearta cu șeful FRF
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Medicul Pompiliu Popescu a primit, astăzi, banii pentru calificarea la Euro, întreaga sumă, de 90.000 euro, conform contractului, după care a fost demis de conducerea FRF. Într-o conversație cu GSP , Pompiliu Popescu a ieșit la atac, povestind ce s-a întâmplat înainte de demiterea sa.

Potrivit celor declarate de către Pompiliu Popescu, în timpul cantoneamntelor pentru meciurile cu Lituania și Spania, a avut o discuție cu Anghel Iordănescu și cu președintele Burleanu, în care i s-a spus că la o săptămână după partida cu Spania îi vor fi achitați toți banii.

"Apoi selecționerul ne-a adunat pe cei din stafful medical și ne-a amenințat direct că ne dă afară, dacă vorbim cu jucătorii sau aducem în discuție chestiunea financiară", a adăugat Pompiliu Popescu.

Deși banii nu i-au fost virați în cele șapte zile, duminica trecută l-a chemat Anghel Iordănescu să vorbească la o cafea împreună: "lucru pe care nu îl mai făcuse niciodată, în 20-30 de ani de când ne cunoaștem. Mi-a spus că voi fi dat afară, și eu, și masorii, mi-a zis exact așa: Du-te mâine și vorbește cu Burleanu fiindcă te va da afară!".

Pompiliu Popescu a relatat pentru sursa citată și cum a decurs întrevederea cu șeful FRF.

"Am avut noroc să obțin audiență la împărăție, pentru că la Burleanu e mai greu să intri decât la Obama. Era împreună cu Vișan și cu Bodescu, le-am arătat o notificare prin care îmi ceream drepturile în conformitate cu munca pe care am depus-o în această campanie și i-am rugat doar să respecte contractul, nimic altceva.

Burleanu s-a ridicat, s-a înroșit și a început să se bâlbâie, mi-a reproșat că sunt din partea vechii conduceri a Federației, că sunt cu Generația de Aur și că vorbesc cu presa. De fapt, pentru Burleanu, există o singură triadă de care se teme: presa, pentru care lucrează în fals la imagine, Generația de Aur și vechea conducere a Federației" a povestit medicul, pecizând că Burleanu i-a reproșat faptul că le-a dezvăluit lui Stelea și Panduru că nu a primit drepturile financiare pentru calificare, dar și că Bodescu a devenit extrem de violent în limbaj și l-a tras în biroul lui "ca să își protejeze stăpânul, care își pierduse cumpătul".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel