Pompierul mort în misiune ar fi fost CĂLCAT CU MAȘINA. Răsturnare de situație
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Pompier mort în timpul intervenției/ foto ziarulargesul.ro
Pompier mort în timpul intervenției/ foto ziarulargesul.ro
Pompierul care a murit în timp ce intervenea la un incendiu de vegetație ar fi fost victima unui accident rutier. 

Un pompier a murit în Argeș, în misiune. Avea 47 de ani și un copil. Soția îi murise în urmă cu un an. Inițial, s-a vehiculat că pompierul, care intervenea la un incendiu de vegetație, a fost pur și simplu văzut căzut la pământ. Rezultatele autopsiei vin să arate o răsturnare de situație cruntă: se pare că bărbatul a fost lovit de mașină, ceea ce i-a provocat moartea, transmite Antena 3. Autoritățile au anunțat în primă fază un infarct. Medicii legiști au definitivat autopsia, iar moartea suspectă a pompierului este acum investigată de către Parchetul Militar. Se pare că pompierul a murit din cauza mai multor leziuni interne, provocate de o mașină cu un gabarit mare, mai transmite sursa citată, existând ipoteza conform căreia nu a fost sesizat de mașina de intervenție. Bărbatul ar fi murit pe loc, impactul fiind puternic. Ancheta este încadrată la accident rutier. 

Informația citată anterior este publicată și-n presa locală din Argeș. 

Anunțul inițial: 

"Astăzi, un pompier argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație.

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ.

Imediat au fost efectuate manevrele de resuscitare.

În același timp, două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață.

Circumstanțele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens.

Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți!

Dumnezeu să îl odihnească în pace", au scris cei de la MAI pe Facebook. 

Pompierul intervenea la un incendiu de vegetaţie pe autostrada A1, la kilometrul 113. 

”În scurt timp, ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul”, a transmis ISU Argeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel