Pompierii din Hunedoara s-au chinuit două ore să salveze un câine care intrase sub o chiuvetă / VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
O echipă de pompieri din judeţul Hunedoara a fost mobilizată de urgenţă în oraşul Vulcan după ce un bărbat a apelat numărul 112 pentru a semnala dispariţia câinelui său.

Intervenție ca în filme! Salvatorii au descoperit căţelul blocat în gura de vizitare de sub chiuveta din baia familiei. Pentru a elibera animalul, pompierii au fost nevoiţi să spargă zidul, reuşind astfel să salveze patrupedul speriat.

ISU Hunedoara a anunțat că operațiunea de salvare a câinelui a fost declanșată după ce un bărbat a sunat la numărul de urgență 112 pentru a raporta dispariția patrupedului său.

"L-au căutat pe Johnny peste tot, până au observat gura de vizitare de sub chiuveta din baie deschisă și imediat au realizat că aceea trebuie să fi fost capcana în care căzuse cățelul. Preț de câteva minute, cu toții au făcut liniște și au așteptat să audă un semn. Și bineînțeles, scenariul s-a adeverit. Un scheunat stins se auzea de la etajele inferioare. Cățelul căzuse printre țevi până la etajul 2. Așa că, prin bunăvoința vecinului, care le-a permis accesul în locuința sa, pompierii au reușit să identifice locul în care Johnny se blocase și să înceapă operațiunea de salvare, care a durat aproape două ore și s-a încheiat cu succes.Johnny a ajuns în brațele stăpânului, teafăr, bucuros și sperăm noi, mai puțin curios de acum înainte..." au transmis reprezentanții ISU Hunedoara pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel