Pompier în timpul liber a salvat un bătrân de la moarte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un pompier din Botoşani, aflat în timpul liber, a salvat un bătrân de 86 de ani de la moarte sigură, după ce l-a scos din casa care luase foc. 

"Plt.adj. Cezar Munteanu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, a devenit îngerul păzitor al unui bătrân de 86 de ani, după ce l-a salvat din locuinta cuprinsa de flăcări. Aflat în timpul liber, subofițerul nu a stat pe gânduri nici măcar o secunda când vecinii i - au spus ca un apartament aflat la etajul 1 al scării vecine este cuprins de flăcări.

Cu toate ca un fum dens era peste tot pe casa scării, plt.adj. Cezar Munteanu a urcat la etajul I și a întrat în apartament, unde l-a găsit pe proprietar căzut în holul apartamentului. Bătrânul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanta Botoșani, care i-a acordat îngrijiri medicale la fata locului.

În timp ce evacua bătrânul din casa, a chemat în sprijin și colegii. Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani au ajuns imediat la fata locului.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile dintr o camera, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întregul apartament. Un fum dens era pe casa scării, la toate etajele. Șapte persoane au doar evacuate de pompieri, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul este lichidat.

Felicitări! Atitudinea face diferența dintre viata și moarte!", se arată pe pagina de Facebook a IGSU Botoşani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel