Polonia - Slovacia, LIVE de la EURO 2021. Primul meci arbitrat de Haţegan. REZULTAT FINAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Polonia şi Slovacia se înfruntă la EURO 2021, într-o partidă arbitrată de românul Ovidiu Haţegan. 

Slovacia se impune în primul meci de la EURO 2021 contra Poloniei, într-un meci arbitrat de Ovidiu Haţegan. Slovacii au învins cu 2-1. 

Polonia - Slovacia, repriza secundă 

FINAL 

Min 88: De la marginea terenului Tymoteusz Puchacz (Polonia) trimite balonul in interiorul careului, dar centrarea este blocată. Arbitrul principal şi unul dintre asistenţi semnalizează o lovitură de colţ. Cornerul va fi executat de echipa Polonia.

Min 69: Gol! Milan Skriniar (Slovacia) şutează mingea recuperată în colţul stâng de jos al porţii după ce a făcut o preluare în interiorul careului. Scorul este 1:2.

Min 62: Krychoviak este eliminat din cauza cumulului de cartonaşe galbene. 

Min 47: Un gol superb după un joc bun de echipă! Karol Linetty (Polonia) preia o pasă perfectă şi trimite un şut excelent pe jos în mijlocul porţii. Portarul nu poate să facă absolut nimic.

Min 46: Începe partea a doua. 

Polonia - Slovacia, prima repriză 

Min 45: PAUZĂ 

Min 27: Juraj Kucka (Slovacia) a avut spațiu și timp la marginea careului pentru a-și pregăti șutul dar mingea trece foarte puțin peste.

Min 18: GOOOOOOOOOOL SLOVACIA. Robert Mak a driblat doi adversari şi a şutat la colţul scurt. După un ricoşeu din bară, mingea a intrat în poartă. 

Min 14: Ondrej Duda (Slovacia) trece de un adversar și ajunge aproape de careul mic. Își pregătește șutul și trimite puternic dar mingea trece fulgerător puțin pe lângă bara stângă. Mingea iese în afara terenuluii şi Polonia are un aut de poartă.

Min 1: A început meciul

Trupa condusă din teren de Robert Lewandowski pornește ca favorită în opinia bookmaker-ilor în confruntarea cu Slovacia. Cu toate acestea, Polonia a obținut o singură victorie în ultimele șapte jocuri. Nici istoricul duelurilor directe cu Hamsik&CO nu le este favorabil polonezilor.

În ultimele cinci partide, Slovacia s-a impus de trei ori, Polonia, o singură dată, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în 2013.

Participarea la EURO 2020 reprezeintă a patra apariție a Poloniei la un Campionat European. În 2008 și 2012, a încheiat grupa dezamăgitor, pe ultimul loc, în timp ce în 2016 a ajuns până în sferturile de finală ale competiției, unde a cedat în fața Portugaliei, formație ce avea să câștige trofeul, la penalty-uri.

De partea cealaltă, pentru Slovacia este a doua participare la EURO, după cea din 2016. În urmă cu 5 ani, slovacii se calificau în optimi dintr-o grupă din care mai făceau parte Țara Galilor, Anglia și Rusia, fiind opriți de Germania, 0-3, scrie Digisport.ro.

Partida de pe stadionul din Sankt Petersburg va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan. Centralul va fi ajutat la cele două tuşe de Radu Ghinguleac (A 1) şi de Sebastian Gheorghe (A2), iar rezervă de arbitru va fi Istvan Kovacs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel