România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 10 dec 2019 / 12:43
Polițistul Pulbere a amendat, după dictare, o societate care nu există
Un polițist local din Constanța, pe nume Pulbere,  a scris, cel mai probabil după dictarea colegului său, o amendă pentru societatea „Bogdan Bogdan Dan Lift”, deși trebuia să sancționeze BBD Lift SRL.

O postare pe Facebook în care este atașată și fotografia unui proces verbal completat pe data de 30 noiembrie scoate la iveală un caz hilar cu un polițist care, la dictarea colegului său, a amendat o societate care nu există relatează Mediafax.

Polițistul a dat amenda pentru o mașină parcată neregulamentar. Autoturismul cu pricina aparținea societății BBD Lift SRL, însă agentul constatator, al cărui nume de familie este Pulbere, a avut dificultăți în înțelegerea numelui firmei. Astfel, colegul său care îl însoțea i-a citit numele firmei (BBD Lift), folosind nume proprii pentru fiecare literă: Bogdan Bogdan Dan Lift, se arată în postarea de pe Facebook.

Necunoscând această convenție, polițistul Pulbere a completat procesul verbal cu tot cu nume proprii, astfel că firma amendată a fost, în cele din urmă, Bogdan Bogdan Dan Lift SRL, societate care nu există în evidențele Registrului Comerțului.

Postarea a stârnit amuzamentul internauților pe rețeaua de socializare.
„E nul procesul verbal. Ca ei”, a comentat un internaut, în timp ce altul a scris dezamăgit: „Mare ți-e grădina Ta, Doamne...”.

Postarea completă de pe Facebook:

 

“Agenţii... Praf şi Pulbere de la Poliția Locală atacă! Victima, un proces verbal făcut... praf şi pulbere

Maşina unei societăţi din Constanţa, BBD Lift SRL, a fost parcată neregulamentar pe 30.11.2019, pe strada Pescarilor. Asta, pentru că angajații s-au grăbit să salveze o persoană blocată în lift. Pe fază, ca întotdeauna, poliţiştii locali şi-au făcut imediat datoria și au ajuns la fața locului. Numai că o simplă completare a procesului verbal a devenit, se pare, o corvoadă. Probabil că agenții nu s-au înțeles între ei asupra numelui societății, iar cel care a dictat a fost nevoit să foloseascăa nume proprii pentru fiecare inițială. Practică folosită în general de taximetriști. Ce a ieșit...în loc de numele BBD Lift, pe procesul verbal a apărut... BOGDAN BOGDAN DAN Lift. Agentul care a completat documentul se numește Pulbere. Cel mai probabil colegul său se numește Praf, că la cum a ieșit procesul verbal... Chiar dacă a primit o amendă mare, patronul societății s-a declarat bucuros că, în sfârșit, după mulți ani, a elucidat un mister și a aflat ce însemnătate au inițialele firmei. Drept urmare o va modifica la Registrul Comerțului”.

Reprezentanții Poliției Locale din Constanța nu au oferit, până acum, un punct de vedere.

Foto: Reporter Neptun TV - Facebook @ReporterNTV.ro

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro