Data publicării:

Polițiștii i-au vândut unui bărbat droguri de 35.000 de dolari. Autoritățile voiau să îl prindă în flagrant, doar că i-au pierdut urma

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Polițiștii din California i-au vândut unui presupus traficant de droguri un pachet care conținea metamfetamină. Autoritățile au recurs la acest gest pentru a reuși să îl prindă în flagrant și pentru a-l aresta. Numai că bărbatul a fugit cu pachetul, iar oamenii legii nu au reușit să îi idea de urmă.

Autoritățile din Riverside County, de lângă Los Angeles, au spus că au fost de acord să vândă 27 de kilograme de droguri unui presupus traficant, pentru a-l prinde în flagrant și a-l aresta.

După ce a pus mâna pe pachetul cu metamfetamină, bărbatul a reușit să fugă cu succes de polițiști, care îl caută acum.

„După tranzacție, suspectul a plecat cu mașina și adjuncții grupului operativ Gang au încercat să oprească vehiculul. Suspectul nu a cedat și a fost inițiată o urmărire. Din cauza vitezei mari, polițiștii au pierdut din vedere vehiculul”, se arată într-un comunicat de presă al Sheriff County Riverside, din 19 aprilie, potrivit Yahoo News.

Bărbatul a reușit să fugă cu droguri în valoare de 35.000 de dolari

Drogurile ar valora aproximativ 35.000 de dolari.

„De ce ai lăsa pe cineva să urce în vehiculul lui, nu știu. Este destul de jenant. Este regretabil pentru că acum avem mai multe droguri pe stradă”, a spus șeriful Michael Lujan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel