Poliţiştii din Los Angeles "erau pregătiţi să îl aresteze pe Will Smith". I-ar fi spus asta lui Chris Rock
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Will Smith ar fi putut fi arestat cu câteva minute înainte să îşi ia premiul Oscar, după ce l-a lovit pe comediantul Chris Rock. 

Producătorul premiilor Oscar, Will Packer, a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident.

"Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta", i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC.

Potrivit lui Packer, Chris Rock nu a dorit să se ajungă acolo. Când poliţia a terminat de explicat opţiunile care i s-au oferit şi au întrebat "Vrei să facem ceva?", el a răspuns "nu", a continuat producătorul, citat de Agerpres.

Chris Rock, după ce a fost lovit de Will Smith la Oscaruri: "Încă procesez ce s-a întâmplat..."

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore. Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

Chris Rock a avut miercuri un show de comedie şi le-a mărturisit celor din sală că "încă procesează" palma pe care i-a dat-o Will Smith. 

"Deci, voi ce aţi făcut în weekend? Vreau să fiu misterios, aşa. Nu am multe de spus despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă pentru asta aţi venit la show... Scrisesem un show întreg înainte de weekend, Acum încă procesez ce s-a întâmplat. La un moment dat, o să vorbesc despre porcăria aia. Va fi serios, va fi amuzant, dar pentru moment vreau doar să spun glume", a spus Chris Rock, citat de Daily Mail

Academia Americană, cercetare disciplinară împotriva lui Will Smith 

"Comisia Academiei a iniţiat proceduri disciplinare împotriva lui Will Smith pentru încălcarea standardelor de conduită ale Academiei, aici fiind inclus contactul fizic nepotrivit, comportamentul ameninţător, dar şi compromiterea integrităţii Academiei. Will Smith a fost rugat să plece de la Oscaruri, dar a refuzat. Recunoaştem că şi noi puteam să abordăm altfel situaţia", a transmis Academia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel