Poliţiştii de frontieră de la Calafat, acuzați de luare de mită, se întorc înapoi la muncă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Cei 23 de polițiști de frontieră de la Calafat acuzați de luare de mită și de alte fapte de corupție se vor întoarce la muncă.

Poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat au fost reţinuţi la sfârșitul lunii noiembrie, în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti DGA - mai exact serviciile anticorupţie din judeţele Dolj, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Olt, Dâmboviţa, Sibiu, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Acum, magistrații Curții de Apel Craiova au decis că polițiștii se pot întoarce la serviciu, transmite Digi24. Au ca obligații să nu comunice între ei și de asemenea să ajungă la parchet ori de câte ori sunt chemați de către procurorii care au demarat această anchetă. Ei sunt acuzați de luare de mită, dar și de alte fapte de corupție.

Procurorii craioveni au stabilit că din 2022 până în noiembrie 2023 au luat mită în repetate rânduri, sub mai multe forme, de la bani până la parfumuri și cartușe de țigări. De altfel, la perchezițiile făcute la locuințele polițiștilor, procurorii au găsit sume importante de bani, peste 155.000 de euro, 70.000 de lei, dar și sute de parfumuri și cartușe de țigări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel