Polițiști răniți și o mașină de poliție distrusă, într-un accident în Berceni
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Trei polițiști au fost răniți într-un accident, în timp ce se deplasau cu mașina de serviciu.

Trei poliţişti au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, după ce autospeciala de poliţie în care se aflau a fost implicată într-un accident, duminică seara, la intersecţia şoseaua Berceni cu strada Turnu Măgurele.

"În jurul orei 20,00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc in intersecţia sos.Berceni-str. Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliţie. Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, se deplasa pe şos. Berceni, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str. Ion Iriceanu dinspre şos. Olteniţei către bd. Alexandru Obregia", a informat Brigada Rutieră din capitală.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autospecialei şi a celor doi ocupanţi (poliţişti), care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în zonă, pe sensul de mers către Piaţa Sudului aplicându-se restricţii de circulaţie sub îndrumarea poliţiştilor rutieri, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel