Data publicării:

Poliţist rănit, în urma unui accident de mașină. Autospeciala pe care o conducea s-a lovit de un autoturism

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Un polițist aflat în timpul serviciului a fost rănit ușor într-un accident rutier care a avut loc, vineri, în municipiul Constanța. 

Incidentul s-a produs în jurul orei 17:30, la intersecția străzilor Mangaliei și Pandurului, implicând o autospecială de poliție și un autoturism, conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Potrivit primelor verificări, autospeciala de poliție se deplasa pe șoseaua Mangaliei, în regim prioritar, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. La intersecția cu strada Pandurului, vehiculul poliției a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din partea stângă, la culoarea verde a semaforului.

În urma impactului, polițistul care conducea autospeciala a suferit răni ușoare. Conducătorii auto implicați în accident au fost testați la fața locului pentru alcool și droguri, rezultatele fiind negative.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a clarifica toate detaliile legate de acest accident.

„Din primele verificări efectuate, autospeciala de poliţie se deplasa pe şoseaua Mangaliei, în regim prioritar, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţia cu strada Pandurului a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din partea stângă a conducătorului autospecialei, la culoarea verde a semaforului electric în funcţiune. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a poliţistului care conducea autospeciala de poliţie”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel