UPDATE: Polițist găsit ÎMPUȘCAT cu propria armă. Primele ipoteze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto ilustrativ: Agerpres
Foto ilustrativ: Agerpres
Adjunctul unui șef de Poliție din Giurgiu a fost găsit împușcat în cap cu propria sa armă.

UPDATE. Conform Mediafax, un bărbat a sesizat Poliția că la ieșirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o mașină se află o persoană plină de sânge. Polițiștii din Bolintin au constatat că pe D.C. 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat mort, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Polițistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anului 2017, în funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26 iulie 2017.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, transmite Poliția Giurgiu.

Știrea inițială

Un polițist din Giurgiu a fost găsit împușcat cu propria armă, în mașina sa, în apropiere de autostrada A1 București - Pitești.

„Din primele date, polițistul a fost împușcat cu arma sa de serviciu, ceea ce îi face pe anchetatori să creadă că ar putea fi vorba despre o sinucidere. Polițistul se afla în divorț și avea drept permanent de portarmă. El avea 29 de ani și fusese încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în 2017, din sursă externă”, a transmis Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel