Poliţist din Ploieşti, acuzat de viol. Cercetări la IPJ Prahova și Parchet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un poliţist din Ploieşti este acuzat de viol, după ce o femeie a depus o plângere penală, reclamând faptul că ar fi abuzat-o sexual. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a declanșat o cercetare prealabilă în acest caz. 

Informaţii despre aceste acuzaţii au fost publicate în presa locală, IPJ menționând, joi, la solicitarea Agerpres, faptul că a fost declanşată o cercetare prealabilă în acest caz.

'În urma apariţiei în spaţiul public a unui articol în care este prezentat modul în care poliţiştii unei secţii urbane de poliţie din municipiul Ploieşti şi-au exercitat atribuţiile de serviciu, în urma unei sesizări a unei femei, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Cu privire la aspectele în cauză, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova a dispus declanşarea cercetării prealabile încă de la momentul luării la cunoştinţă despre aspectele reclamate, urmând a fi stabilită situaţia de fapt, pentru a fi luate măsurile legale în consecinţă', notează sursa citată.

Conform sursei citate, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti se află înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel