Polițist din cazul Caracal, repus în funcție. Cumpănașu a răbufnit: Ce dr*cu mai urmează?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cumpănașu
Cumpănașu
Alexandru Cumpănaşu a avut o reacţie extrem de dură după ce a aflat că poliţistul Dan Dumitrescu, unul dintre cei care au stat în faţa casei lui Gheorghe Dincă după apelurile Alexandrei Măceşanu la 112, a fost repus în funcţie. 

"Poliţistul Dan Dumitrescu repus în funcţie?! Cel care a "dirijat" traficul în faţa casei lui Dincă când Alexandra a fost răpită?!!!!! Totul devine IREAL. O ţară adormită, umilită, violată şi nepăsătoare. Care ignoră şi cere scuze "violatorului"! NU MAI AM CUVINTE.

Curând DINCă va fi decorat pentru curaj şi Alexandra va fi condamnată în lipsă pentru "instigare la viol". Ce umilinţă ne mai pregăteşte acest SISTEM?!?!?!? Imediat după alegeri, procurorul Popescu repus în funcţie, poliţistul Dan Dumitrescu repus în funcţie, interlopul Codiţă îmi face mie plângere penală, fostul şef de la 112 - VASILCA îmi face el mie plângere penală. Ce dracu mai urmează?!

Ministrul de Interne, Ministrul Justiţiei, Procurorul General, mai existaţi în România VICTIMELOR? SAU TREBUIE DEJA SĂ NE CEREM SCUZE DE LA INTERLOPI şi INFRACTORI????", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel