POLIȚIST, ATACAT și MUȘCAT de un câine periculos, asmuțit chiar de STĂPÂN
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Un polițist din Galați a fost atacat și mușcat de un câine periculos, asmuțit de stăpânul său.

Un polițist din Galați a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost mușcat de un câine periculos, asmuțit de stăpânul său, un bărbat cu antecedente penale. Proprietarul animalului a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, citează Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în ziua alegerilor, când un bărbat din comuna gălățeană Smârdan a ieșit la plimbare cu câinele său. În zona unei secții de votare, bărbatul a intrat în conflict cu mai mulți oameni care i-au solicitat să se îndepărteze, pentru că le era frică de câine. Ulterior, o persoană a anunțat Poliția și o patrulă de polițiști l-a descoperit pe proprietarul câinelui la domiciliu.

Inculpatul se afla în stare de ebrietate

Supărat pentru că i s-au cerut explicații, bărbatul a asmuțit câinele pe polițiști. Animalul a atacat și a mușcat un polițist de mai multe ori, agentul fiind transportat la spital cu mai multe plăgi. Victima nu a rămas internată, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inculpatul, aflat acum în stare de reținere, se afla în stare de ebrietate și asmuțea câinele agresiv și fără botniță pe cetățeni. Aceștia au sunat la Poliție. La domiciliul inculpatului s-a deplasat o patrulă de polițiști, moment în care acesta, deranjat că agenții de poliție îi cereau explicații despre faptele sale, a asmuțit câinele către polițiști. Unul dintre agenți a fost mușcat de mai multe ori, de piciorul stâng, rezultând plăgi sângerânde. Inculpatul este recidivist", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, Ovidiu Zaharia.

Proprietarul câinelui a fost reținut, iar miercuri va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Acesta este acuzat de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel