Politicienii la tribuna VIP, Generaţia de Aur la tribuna a II-a. De ce nu îi reproşează Vâlcu nimic lui Burleanu
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 15 iun 2021, 19:36
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a spus de ce nu are nimic să îi reproşeze lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, după ce membrii Generaţiei de Aur au fost lăsaţi la Tribuna a II-a, în timp ce la tribuna oficială de pe Arena Naţională, la meciul dintre Macedonia de Nord şi Austria, au venit mai multe personalităţi politice, printre care primarul general Nicuşor Dan şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. 

"De ce nu îi reproşez nimic lui Răzvan Burleanu în scandalul aşezării oficialilor la tribuna oficială şi neaşezarea fotbaliştilor din Generaţia de Aur acolo? Păi Răzvan Burleanu are meritul principal pentru jucarea meciului Macedonia de Nord - Austria la Bucureşti. Dacă nu era Răzvan Burleanu şi preşedintele FRF ar fi fost, cum ne aşteptam cu toţii, Gică Popescu, cred că meciul ar fi fost România - Austria. Nu Austria - Macedonia de Nord", a comentat Val Vâlcu. 

Gâdea, reacţie acidă după imaginile de pe Arena Naţională

Campionii noştri au fost umiliţi, încă o dată. Despre ce e vorba... Am găzduit şi noi un meci al EURO şi acest moment ar fi trebuit să fie de maximă  importanţă, aşa cum aţi văzut cu toţii. Meciul ca meciul, nu putem influenţa şi nici nu trebuie să influenţăm un meci, însă faptul că eşti gazdă al unui astfel de meci, deci cu o vizibilitate uriaşă, în momentul respectiv ce faci? Ce pui în vitrină? Este o ocazie excelentă pentru a-ţi face PR, pentru a-ţi face imagine sau este o ocazie excelentă pentru a te face de râs? Ei bine, în România, ne-am făcut de râs.

La tribuna oficială, acolo unde erau foarte mulţi ochi, i-am avut în tribuna oficială pe Ludovic Orban, printre alţii, pe doamna Anca Dragu, pe Nicușor Dan, Dan Barna. Nomenclaturiştii de astăzi, cei care, astăzi, sunt baștanii României au stat în tribuna oficială. Unii dintre cei mai importanţi campioni ai României - Gică Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu - au stat la tribuna a doua. De ce este aşa de grav ce s-a întâmplat? Pentru că este, din nou, genul acela de aroganță pe care noi o vedem în România", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"În tribuna oficială, ar fi trebui să fie nişte oameni cu care să ne mândrim, să se vorbească, camerele de luat vederi să le caute figurile, presa internaţională să le facă poze. Ce aş fi făcut eu, dacă mă ocupam de asta? În tribuna oficială, erau cele mai mari valori ale României, nici urmă de politruc. Despre aceşti oameni, probabil, nu o să mai auzim niciodată. Despre Gică Hagi, Gică Popescu, Nadia Comăneci şi mulţi alţii se va vorbi mulţi ani de zile, după ce noi nu vom mai fi pe acest pământ", a mai spus Mihai Gâdea.

VEZI Gică Popescu, precizări în scandalul biletelor de la EURO 2020: Ne-am simţit ca pe vremuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?