Politicienii INTERZIȘI la recepția de 1 Decembrie. Klaus Iohannis, criteriu decisiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, miercuri seară, că nu a fost invitat nici la parada de Ziua Națională, nici la recepția de 1 Decembrie, de la Palatul Cotroceni. Astăzi, Mădălina Dobrovolschi a spus și motivul. 

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis a precizat că politicienii cu probleme în justiție nu vor fi invitați la recepția de 1 Decembrie. 

[citeste si]

"Am văzut că există tot felul de discuţii în spaţiul public referitoare la acest subiect şi ţin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale", a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni.

Anul trecut, președintele nu a dat recepția de 1 Decembrie, din respect pentru tragedia din Colectiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel