Politicianul român care l-a impresionat pe ambasadorul Zuckerman: Inteligența, dar și viziunea.../ VIDEO
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un politician român l-a impresionat pe Adrian Zuckerman. 

”Am fost foarte impresionat de inteligența, dar și viziunea ministrului Burduja, care încearcă să rezolve lucruri, să treacă de această etapă de ”studiu după studiu” și să clădească, să facă ceva în beneficiul României” a spus Excelența Sa Adrian Zuckerman, fostul ambasador SUA la București, în interviul acordat DCNews.

Reacția ambasadorului față de ministrul Energiei a venit în discuția despre reactoarele 3 și 4. Sebastian Burduja este ministru al Energiei și, mai recent, a fost ales, la nivel de partid, președinte al PNL București. 

Citește și: EXCLUSIV  Bogdan Chirieac: Are America un candidat preferat la alegerile prezidențiale din România? Răspunsul ambasadorului Adrian Zuckerman. ”Afirmația asta o să facă valuri”/ VIDEO

Odată ales la președinția PNL București, Sebastian Burduja a declarat: ”Bucureștiul este cel mai prost administrat oraș capitală europeană. (...) Ca bucureștean, mă trezesc dimineața și este posibil să nu am apă caldă. (...) Te doare sufletul să ai cea mai dezvoltată capitală din regiune și să fie un oraș care arată ca un sat fără câini, un oraș fără lideri”. A mai precizat că nu-l susține pe Nicușor Dan și nu exclude varianta propriei candidaturi la Primăria Capitalei. 

”Asta e nenorocirea României: hai să facem un studiu și, când se termină, ne mai trebuie un studiu” spune Adrian Zuckerman, care afirmă că lucrurile nu merg înainte: trebuie făcute acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel