Data publicării:

Poliţia şi Garda de Mediu, descinderi într-o comună din Dâmboviţa. Sunt aproape 400 de agenţi în teren

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Garda de Mediu
Facebook Garda de Mediu
Garda de Mediu a descins în Dâmboviţa, într-un dosar care vizează infracţiuni din domeniul deşeurilor feroase şi neferoase. 

Comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu şi lucrători ai IPJ Dâmboviţa efectuează marţi dimineaţă descinderi în localitatea Bălteni, fiind vizate infracţiuni din domeniul deşeurilor feroase şi neferoase, informează Ministerul Mediului.

"Descinderi ale Gărzii Naţionale de Mediu şi IPJ Dâmboviţa în localitatea Bălteni (DB). Sunt vizate infracţiuni din domeniul deşeurilor feroase şi neferoase, într-un dosar penal cu 36 de mandate de percheziţie", au anunţat reprezentaţii ministerului.

Potrivit acestora, în teren sunt 72 de comisari de mediu şi aproximativ 300 de lucrători MAI, scrie Agerpres.

Amendă pentru arderea ilegală de deşeuri pe un şantier din Bucureşti

"GARDA DE MEDIU BUCUREŞTI SANCŢIONEAZĂ CU 50.000 LEI UN ŞANTIER, PENTRU INCENDIEREA DEŞEURILOR

Urmare a unui control tematic efectuat în data de 10.04.2023 pe un şantier din bd. Ferdinand sector 2, Bucureşti, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au constatat că deşeurile din plastic şi polistiren rezultate din activitatea desfăşurată pe amplasament erau arse.

Echipa de control a solicitat reprezentantului societăţii să procedeze la stingerea imediată a incendiului. Societatea de construcţii a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 50.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 92/2021 art. 20 alin (5) şi a obligat conducerea societăţii să respecte prevederile legale în domeniul gestionarii deşeurilor", transmite Garda Naţională de Mediu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel