Poliția Română a negociat cu Duduienii înmormântarea lui Emi Pian? Ar fi apărut IMAGINI care confirmă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mai multe imagini preluate de la o cameră de supraveghere ar confirma faptul că șeful Poliţiei Române s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu.

Potrivit Evz.ro mai multe imagini preluate de la o cameră de supraveghere confirmă informațiile potrivit cărora înainte de înmormântarea lui Emi Pian, șeful Poliţiei Române și alţi ofiţeri s-au întâlnit cu Elvis Pian şi reprezentanţii clanului Duduianu.

Anterior, fratele lui Emi Pian, Elvis Pian, a afirmat că în noaptea de 8 spre 9 august s-a întâlnit cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, cu şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi cu şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Declarațiile lui Elvis Pian ar fi confirmate de imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova, spun jurnaliștii. Potrivit lor, pe imagini se vede cum o Dacie Duster de culoare albă, cu însemnele Poliției Române, oprește în zonă, iar din mașină coboară un bărbat, de pe locul șoferului. O jumătate de oră mai târziu, la fața locului ar fi venit și membrii familiei Duduianu. La data înregistrării imaginilor, trupul lui Emi Pian era depus de trei zile la locuința sa, iar polițiștii încercau să-i convingă pe interlopi să-l mute în Biserica ”Cuvioasa Parascheva”, scrie sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel