Le convine bucureștenilor că se face sex oral pe băncile de la Gara de Nord, întreabă Poliția Locală?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Şeful Serviciului Imagine-Comunicare din Poliţia Locală a  Capitalei, Răzvan Popa, a declarat că în urma reţinerii pentru verificare a a prostituatelor a constatat că duba în care au fost transportate şi toţi agenţii erau plini de purici. El a mai precizat că întreg scandalul din urmă cu o săptămână a pornit după ce un proxent l-a scuipat pe un operator de la Antena 3 şi a fost arestat. Atunci toate fetele au început să devină agresive şi să acuze poliţia de brutalitate.

Răzvan Popa a ţinut să le răspundă celor de la Asociaţia Română Anti-Sida (ARAS), care susţineau că prin difuzarea filmuleţului le-ar fi prejudiciat imaginea femeilor ridicate la secţie. "În primul rând noi la Poliţia Locală ne facem imaginea cu pixul şi creionul, nu avem camere de filmat. Cei care au făcut acele capturi video au fost cei de la televiziuni, pe care nu îi puteam opri să filmeze pentru că se aflau pe domeniul public. Acele doamne care au fost aduse pentru verificări au câte 20 de amenzi neplătite pe lună. Cu doar două zile înainte 3 dintre ele fuseseră amendate tot pentru infracţiunea de racolare de clienţi".

”Fetele” nu se supără când sunt filmate

Popa susţine că întreg scandalul a pornit din cauza unui proxenet care a scuipat un operator de la Antena 3. "Proxenetul acela a devenit extrem de violent, l-a scuipat pe operator iar noi l-am reţinut. Atunci au început fetele să urle şi să ţipe. Ele nu au nimic împotrivă să fie filmate, ba chiar de obicei spun "lasă, să mă filmeze că sunt frumoasă".

Acesta a mai adăugat că în urma prostituatelor de obicei rămâne un adevărat dezastru, pentru că locaţia de umple de purici, iar mirosul devine unul insuportabil. "Nici nouă nu ne convin aceste controale, dar ele au rol de prevenţie. După prostituate săreau puricii pe noi ca la fotbal şi să nu mai vorbesc de miros. Acestea fac parte din cea mai joasă speţă şi trebuie să prevenim cumva oamenii să nu mai meargă la ele. Nu mi se pare normal să mergem pe stradă şi să vedem, spre exemplu, pe băncile din parcul de la Gara de Nord că se face sex oral. Nu cred că oamenilor le convin astfel de chestiuni".

Vezi aici filmuleţul cu protituatele la secţie

Povestea celei mai vechi prostituate din Bucureşti. Vândută în 3 ţări, la apus de carieră a scăpat de peşti şi s-a retras în Grozăveşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel