Doi români, anchetați de poliția din Germania. Transportau, cu o platformă neomologată, un ELICOPTER
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Poliția din Germania i-a confiscat elicopterul unui român / Foto: Portalul poliției germane
Poliția din Germania i-a confiscat elicopterul unui român / Foto: Portalul poliției germane
Un român a rămas fără elicopter în Germania după ce poliția i l-a confiscat.

Un șofer român a fost oprit de poliția din Germania pentru că transporta, pe o platformă de tractări auto, un elicopter de mici dimensiuni. Transportul neobișnuit a fost observat de un echipaj care patrula între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, informează portalul poliției germane.

Se pare că din cauza unei defecțiuni tehnice, șoferul a oprit pe prima bandă a drumului, cu luminile de avarie aprinse. Pe lângă starea tehnică nesatisfăcătoare a combinației de autovehicule, polițiștii germani au descoperit că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu este nici omologată și nu are nici asigurare.

Întrucât subansamblul rutier era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, poliția a deschis o anchetă la adresa ambilor șoferi.

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos, întrucât pentru remorcă nu a fost permisă continuarea călătoriei.

Un elicopter de mici dimensiuni i-a băgat în sperieți pe localnicii unei comune din Caraș-Severin. "A împrăștiat COVIDU`" / "Te omoară în casă"

Un elicopter de mici dimensiuni i-a băgat în sperieți pe locuitorii unei comune din Caraș-Severin. Oamenii s-au speriat după ce au văzut un fum alb deasupra satului, despre care cred că este o substanță toxică, infectată cu SARS-COV-2 și că este menită să reducă populația.

"S-a făcut un nor alb cu ceva pulverizat și din momentul ăsta a fost o pandemie în comună Marga. Se poate întâmpla orice, te omoară în casă. Dă un praf pe tine și, cum ai ieșit din casă, ești gata. Avem așa oarecum teamă.", a spus un bărbat. 

"Rămânea în urmă alb. Lumea e speriată, normal că e speriată, la orice.. păi așa ceva nu se face în criza în care suntem acum, nu?", a spus o femeie. 

"Să vezi că eu l-am filmat că a dat cu praf din ăla. Lumea toată e speriată, cum să nu.", a spus o vârstnică. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel