Poliția București, reacție după ce Andrew Tate s-a plâns că „păduchii și gândacii“ sunt singurii lui prieteni
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Poliția București a reacționat, după ce frații Tate s-au plâns din cauza condițiilor din închisoare.

Andrew Tate s-a plâns pe Twitter de condițiile din închisoare, spunând că păduchii și gândacii sunt singurii lui prieteni. Cu toate acestea Poliția București susține că cei doi nu au acces la telefoanele mobile, și, prin urmare, mesajul nu ar fi fost scris de Andrew:

„Încearcă să mă doboare. Aruncat într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și gândacii de pat sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. Când gardienii mă aduc și mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Încearcă să-mi toarne ură în inimă“, a scris, pe Twitter Andrew Tate.

Poliția București: Nu există reclamații sau sesizări din partea persoanei. Nu au acces la telefonul mobil sau internet, sunt efectuate verificări

Mesajul Poliției Capitalei:

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, prin care, de pe profilul de social media al unei persoane private de libertate, sunt reclamate condițiile de detenție, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Periodic, prin intermediul Serviciului de Logistică sunt contractate servicii de dezinsecție și dezinfecție, atât pentru zona de cazare, cât și pentru spațiile administrative.

De asemenea, din partea persoanei nu au existat până la acest moment reclamații sau sesizări, scrise sau verbale, adresate administrației centrului cu privire la condițiile din arest. Totodată, persoanele aflate în centrele de reținere și arestare preventivă nu au acces la telefonul mobil sau alte mijloace cu acces la internet, fiind efectuate verificări specifice constante în vederea identificării bunurilor interzise la deținere, conform domeniului legal incident execuțional penal“, a transmis Poliția București.

Frații Tate sunt cercetați penal în România din aprilie 2022, dar au fost arestați la București pe 29 decembrie sub acuzația de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup de crimă organizată.

Miercuri, cei doi au fost aduși la DIICOT pentru percheziția informatică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel