Poliția a descoperit cocaină în valoare de milioane de dolari în camionul... primarului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto ilustrativ: Pexels
Foto ilustrativ: Pexels
Cocaină în valoare de aproape nouă milioane de dolari a fost descoperită într-un camion ce aparținea primarului unui oraș. 

Captură record a Poliției din nordul Nigerului, care a confiscat peste 200 de kilograme de cocaină în valoare de aproximativ 8,7 milioane de dolari, care era transportată în camionul oficial al primarului localității unde a fost făcută captura, au declarat luni două surse din poliție pentru CNN

Primarul și șoferul său, care se aflau în vehicul în acel moment, au fost arestați duminică, având asupra lor 199 de bucăți de cocaină la un punct de control pe drumul care se duce spre nord, pornind din centrul comercial al deșertului din Agadez, au spus sursele. O declarație a Oficiului Central al Nigerului pentru Reprimarea traficului ilicit de droguri (OCRTIS) a confirmat că a existat o captură record de peste 200 de kilograme de cocaină în Agadez, dar nu a oferit detalii.

Africa de Vest, cel mai adesea o rută de tranzit pentru droguri ilegale pe drumul dintre America de Sud către Europa, a înregistrat o serie de crize record în ultimii ani.

Urme de cocaină în Parlamentul britanic

Poliția din Marea Britanie a fost contactată din cauza unor informații despre consumul de cocaină în Parlamentul britanic, a informat luni Associated Press, potrivit  Business Insider.

”Informațiile despre consumul abuziv de droguri în Parlament, transmise către Sunday Times, sunt profund îngrijorătoare – și le voi aborda ca prioritate cu Poliția Metropolitană săptămâna aceasta. Mă aştept să văd aplicarea completă şi eficientă a legii”, a declarat președintele Camerei Comunelor, Lindsay Hoyle, într-o declarație.

"Ei cred că sunt de neatins"

Hoyle a contactat poliția în urma unui raport Sunday Times care a indicat utilizarea de droguri ilegale în clădirile Parlamentului. În urma testelor efectuate la fața locului s-au găsit urme de cocaină în 11 din 12 băi din incintă, potrivit raportului, inclusiv într-o toaletă care se află în apropierea biroului premierului britanic Boris Johnson. Mai mult decât atât, în încăperile respective ar avea acces doar cei care dețin permise parlamentare, inclusiv parlamentari, angajați și jurnaliști. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel