Policalificare. Un vopsit, un coafat și o mărire de buze
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Scandal la Suceava după ce polițiștii au deschis dosar penal pentru o clinică dintr-un coafor.

Vizată de plângerea depusă la poliție este o clinică din București, care, potrivit unor anunțuri publicitare, și-ar desfășura activitatea în salon, fără să aibă autorizație ca să practice astfel de intervenții în oraș.


Politia din Suceava a anunțat că a deschis deja dosar penal în acest caz și face cercetări după sesizarea depusă de Colegiul Medicilor.
Instituția a precizat că orice intervenții chirurgicale, inclusiv cele estetice, trebuie sa respecte condiții de igiena și siguranță. Făcute în spații necorespunzătoare, astfel de operații pot pune în pericol sănătatea pacienților.


Clinica ar fi trebuit să înregistreze sediul său din Suceava și să anunțe că acolo urmează să își desfășoare activitatea. În oraș au apărut chiar și afișe în care respectiva clinică estetică din București anunță că va începe să ofere consultații într-un coafor. În anunțurile publicitare, salonul ar oferi intervenții precum mărirea buzelor și a pomeților, ștergerea ridurilor sau umplerea și depigmentarea cearcănelor.

Vezi și: București. O tânără a murit într-o clinică renumită 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel