Poli Iasi - Dinamo, scor final 21 septembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Poli Iași și Dinamo București s-au duelat vineri, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 9-a a Ligii I.

Update:  Poli Iaşi a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal. Singurul gol al partidei a fost reuşit de costaricanul Dylan Florea (38).

Ieşenii au avut o bară, prin Andrei Sin (20), şi au ratat ocazii prin Flores (28, 70) şi NDongala (80), în timp ce Dinamo nu a reuşit să îşi creeze decât o singură oportunitate, mare, însă Sergiu Hanca a irosit şansa egalării din 6 metri (82). Dinamo a ajuns la trei eşecuri consecutive şi are un singur punct obţinut în cinci deplasări.

Poli Iaşi a reuşit trei victorii consecutive. CSM Politehnica Iaşi - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion Emil Alexandrescu - Iaşi A marcat: Dylan Florea (38). 


Poli Iași - Dinamo București, 21 septembrie 2018. Confruntarea se anunță interesantă, mai ales că vestea plecării lui Ionel Dănciulescu de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare a venit chiar înaintea meciului Poli Iași - Dinamo. „E o decizie foarte grea, sincer vă spun, e o decizie pe care trebuia să o iau de mai mult timp, dar am rămas pentru suporteri, jucători, antrenor, dar e momentul să fac un pas în spate. Spun la revedere lui Dinamo, dar nu spun adio", a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digi Sport. „Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. Cine mă cunoaște, știe ce vorbesc. E vorba de respect și recunoștință. Lumea știe ce vorbesc, nu plec datorită unei anumite persoane sau unei situații acumulate acum. E o decizie pe care aș fi vrut să o iau mai demult, dar așa a fost să fie. O spun cu durere în suflet că îmi e greu", a mai spus fostul atacant.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel