Poliția a fost chemată la sediul CNA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriel Tufeanu, membru CNA, ar fi chemat poliția după ce pe ușa biroului său a fost lipită o foaie pe care era scrisă o odă Laurei Georgescu.

Războiul dintre membrii CNA s-a transformat într-un circ penibil. După ce au uitat să-și mai facă treaba, fiind ocupați să se războiască între ei, acum se țin de farse.

Narcisa Iorga scrie, pe Facebook, că cineva a lipit pe ușa biroului lui Gabriel Tufeanu o foaie A4 pe care este scrisă o odă dedicată Laurei Georgescu.

"Poliția ia amprente de pe ușile CNA :))))))

Un membru CNA a chemat Poliția în sediu, imediat după ce s-a întors de la audierea ce aavut loc la Comisia de cultură a Camerei Deputaților. Este vorba despre nimeni altul decât Gabriel Tufeanu, numit în CNA la propunerea lui Victor Ponta și care a votat, joi, împotriva retragerii sprijinului Laurei Georgescu din partea membrilor CNA. El este cel mai bogat membru "în numerar" pe care l-a avut vreodată CNA, având trecută în declarația de avere 200.000 de euro, fiind de profesie cameraman.

Tufeanu a chemat Poliția să culeagă amprente de pe ușa lui și să depisteze cine i-a lipit azi-dimineață o pagină format A4, pe care era scrisă o odă dedicată Laurei Georgescu. În imagini, textul lipit pe ușa lui Tufeanu și banda de măsurare a probelor a polițiștilor, care se află acum în sediul CNA. Voi reveni cu amănunte", a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel